WIEPMUSIC © 2019   WEBDESIGN  BY  VOSSEN FILM & FOTO |  COPYRIGHT NOTICE

Music

WIEP

Singer

ZANGLESSEN

Heb jij altijd al willen zingen maar weet je niet zo goed hoe, durf je niet of wil je juist zo veel mogelijk leren? Misschien ga je auditie doen voor een talentenjacht of musical. Het kan nooit kwaad om onder begeleiding van een coach te werken aan je zangtalent. Sinds 2011 geeft Wiep Laurenssen zangles aan jong en oud in haar zangpraktijk Wiep Music.

“Iedere leerling heeft een ander doel. De een wil gewoon graag wat meer met zingen bezig zijn, de ander wil in een bandje zingen en gaan optreden. Misschien treed je al op maar heb je nooit echt de juiste techniek geleerd en wil je jezelf wat meer ontwikkelen. Je hebt geen ervaring nodig om zanglessen te nemen. Uiteindelijk heeft iedereen die op zangles komt één ding gemeen: passie voor muziek en zingen!”

Naast de zanglessen worden er een hoop mogelijkheden gecreëerd om jezelf te laten zien op een podium. Niks moet, alles mag. Zo wordt er ééns per jaar een live show in De Pul in Uden georganiseerd, 4 keer per jaar worden er kleine presentaties in akoestische setting gehouden in de kleine zaal van De Pul en een aantal keer per jaar zijn er jamsessies in Café de Preek.

Wiep geeft op maandag, dinsdadg en woensdag les in haar praktijk in Uden, Linie 56. Op donderdag geeft zij les in het centrum van 's Hertogenbosch in de Muzerije, Hinthamerstraat 74. Voor meer informatie of om eventueel een proefles te plannen kan er een bericht gestuurd worden via het contactformulier.